Një mundësi e dytë – Episodi 18Një mundësi e dytë – Episodi 18

17:00 21/09/2019

Karola tashmë dyshon se Lusia është shfaqur dhe jeton në të njëjtin qytet.

Ndërkohë kjo e fundit ndihmon Valentinin që të marrë vetën pa e ditur që në të vërtetë ai është djali i saj që e din të vdekur.

Si do të shkojë marrëdhënia mes Ikaros dhe Rozës?

Cila do të jetë prapësia e rradhës e Roshel?
Të ngjashme