Një mundësi e dytë – Episodi 2
Një mundësi e dytë – Episodi 2

17:00 03/09/2019

Beto dhe Lusia shijojnë momente romantike sëbashku.

Ndërkohë Remi mbërrin në vendin ku Beto po qëndron, ky i fundit i prezanton Lusian si gruan e ardhshme të tij. Çfarë reagimi do të bëjë ai?

Lusia merr lajmin e bukur që do të bëhët nënë por lumturia e saj ndërpritet kur ish e fejuara e Betos i tregon asaj që pret një fëmijë nga ky i fundit.

Çfarë do të ndodhë në marrëdhënien mes Lusias dhe Betos?

Të ngjashme