Një mundësi e dytë – Episodi 24

Një mundësi e dytë – Episodi 24

17:00 28/09/2019

Lusia dhe Migel më në fund arrijnë të gjejnë njëri-tjetrin. Ata kalojnë një natë romantike pas 18 vitesh ndarje.

Roberval ka një propozim për Rozën. Për çfarë bëhet fjalë?

Remi fillon punë si kamarier në lokalin e babait të tij.

Ikaro prezanton Rozën para Kakaos.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT