Një mundësi e dytë – Episodi 25

Një mundësi e dytë – Episodi 25

17:00 30/09/2019

Lusia dhe Beto i rrëfejnë njëri-tjetrit gjithçka çfarë ka ndodhur gjatë 18 viteve që kanë qënë të ndarë.

Si do të shkojë darka që Kakao ka organizuar në nder të Rozës?

Laureta i bën një surprizë të bukur Ikaros. Për çfarë bëhet fjalë?

Lusia dhe Migel vizitojnë varrin e djalit të tyre që e mendojnë të vdekur.


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori