Një mundësi e dytë – Episodi 26

Një mundësi e dytë – Episodi 26

17:00 01/10/2019

Valentin lë takim me Rozën dhe i propozon asaj të bëhet e dashura e tij.

Roberval i bën një propozim Kakaos. Për çfarë bëhet fjalë?

Lusia dhe Karola përballen me njëra-tjetrën pas kaq shumë vitesh.

A do të mundet të arratiset Lusia para se Karola të lajmerojë policinë?


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori