Një mundësi e dytë – Episodi 27

Një mundësi e dytë – Episodi 27

17:00 02/10/2019

Karola luan rolin e viktimës para Betos dhe familjes së tij dhe vendos të largohet nga shtëpia.

Laureta i tregon Ikaros së nëna e tij është  kthyer në Salvador. Si do ta presë ai këtë lajm shokues?

Si do të shkojë marrëdhënia mes tij Ikaros dhe Rozës?


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori