Një mundësi e dytë – Episodi 28

Një mundësi e dytë – Episodi 28

17:00 03/10/2019

Roza tashmë ka bërë zgjedhjen e saj duke pranuar Valentinin si të dashurin e saj dhe duke bërë të vuajë Ikaron.

Manuela shkon të takojë Kakaon, ajo kërkon të dijë vendndodhjen e nënës së saj.

Nga ana tjetër Lusia përballet me përçmimin që Manuela ka për nënën e saj. Beto vendos të kërkojë përsëri Lusian.

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT