Një mundësi e dytë – Episodi 29Një mundësi e dytë – Episodi 29

17:00 04/10/2019

Karola mëson nga Laureta rreth lidhjes së Valentinit me Rozën.

Beto shkon të takojë Valentinin.

Ikaro dhe Roza përballen me njëri-tjetrin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Roshel mëson se i dashuri i saj e ka mashtruar dhe në të vërtetë ai është një njeri i varfër dhe pa të ardhura. Si do të reagojë ajo pas kësaj?
Të ngjashme