Një mundësi e dytë – Episodi 30

Një mundësi e dytë – Episodi 30

17:00 05/10/2019

Maura vazhdon të marrë ngacmime nga shefi i saj.

Remi kërkon të kalojë natën me Rozën, te dashurën e nipit të tij. A do të mundet ta shmangë kjo e fundit atë?

Beto shkon të takojë Ikaron dhe i tregon se kush është ai në të vërtetë.

Si do të shkojë marrëdhënia mes Ikaros dhe Rozës?

Kakao rikthehet në vilën Ataide që të bisedojë me Manuelën.

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT