Një mundësi e dytë – Episodi 31

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 31

17:00 07/10/2019

Ikaro i revoltuar kërkon të dijë nga Kakao vendndodhjen e nënës së tij.

Karola rikthehet të jetojë me Beton.

Valentin në gjendje të dehur shkon në shtëpinë e Karolës dhe kërkon ta largojë Rozën nga ajo shtëpi.

Lusia lë takim përsëri me Ikaron. Çfarë do të thuhet kësaj here mes tyre?

Valentin pëson një aksident…


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi