Një mundësi e dytë – Episodi 32

Një mundësi e dytë – Episodi 32

17:00 08/10/2019

Valentin tashmë është jashtë rrezikut për jetën.

Roza shkon ta vizitojë atë në spital. Si do të pritet ajo nga familjarët e tij?

Çfarë do të zbulojë Roshel për Severon, gjyshin e saj?

Lusia përballet me Ikaron dhe i pohon se është nëna e tij.

Si do të jetë takimi nënë e bir pas 18 vitesh ndarjeje?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT