Një mundësi e dytë – Episodi 33

Një mundësi e dytë – Episodi 33

17:00 09/10/2019

Ikaro i rrëfen Manuelës rreth takimit me nënën e tyre.

Laureta nga ana tjetër ja shton mllefin atij për Lusian.

Roshel i tregon familjes rreth parave që Severo fsheh.

Migel vendos të rikthejë familjen e tij duke i propozuar Karolës dhe Valentinit që të jetojnë sëbashku.

Manuela vendos të takohet me nënën e saj.

Ndërkohë Lusia rrezikon të kapet nga policia…

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT