Një mundësi e dytë – Episodi 35

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 35

17:00 11/10/2019

Laureta kërcënon Robervalin se të ketë kujdes sepse ajo e di se në çfarë mënyrë ai u bë i pasur.

Klovis ka një lajm për familjen e tij, ai tashmë vendos që Goreti dhe djali i saj të jetojnë me ta.

Ikaro shkon në vilën Ataide të takohet me Manuelën. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Karola ka një plan për të ndarë Valentinin nga Roza. Por a do t’ia dalë dot ajo?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT