Një mundësi e dytë – Episodi 36

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 36

17:00 12/10/2019

Roza dhe Karola i shpallin luftë njëra-tjetrës. A do të mundet kjo e fundit të ndajë Valentinin nga ajo?

Remi zbulon që Goreti ka lidhje me babain e tij.

Roberval merr një surprizë të pakëndshme nga Severo.

Migel shkon të takojë Kakaon, ai kërkon të dijë nga ajo vendndodhjen e Lusias.

Manuela, nën efektin e drogës vazhdon të bëjë gjera të pavetëdijshme…


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi