Një mundësi e dytë – Episodi 37

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 37

17:00 14/10/2019

Migel nuk  arrin të marrë asnjë informacion nga Kakao mbi vendndodhjen e Lusias.

Roberval kerkon të takohet me Karen. Cili do të jetë plani i tij i rradhës?

Roshel dhe Akasio kalojnë natën bashkë.

Çfarë po ndodh me Manuelën?

Roza vendos t’i japë fund njëherë e mirë lidhjes me Valentinin.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi