Një mundësi e dytë – Episodi 39

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 39

17:00 16/10/2019

Karola tashmë është nën shantazhin e Rozës, ajo detyrohet të pajtojë atë me djalin e saj.

Si do të jetë përballja e Maurës me nënën e saj?

Lusia shkon të takojë Migelin. A do të ketë ajo kurajon të ndahet përfundimisht me të?

Çfarë do të ndodhë në marrëdhënien mes Migelit dhe Karolës?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi