Një mundësi e dytë – Episodi 4

Një mundësi e dytë – Episodi 4

17:00 05/09/2019

Cili do të jetë plani i rradhës i Karolës kunder Lusias?

Beto i dedikon një këngë Lusias dhe i propozon asaj të largohen sëbashku nga aty. A do të pranojë dot ajo?

Një letër e rënë në duart e gabuara do të bëhët shkak e një tragjedie të madhe…

Të ngjashme