Një mundësi e dytë – Episodi 40

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 40

17:00 17/10/2019

Beto dhe Karola kthehen përsëri sëbashku. Beto tashmë është i vendosur të harrojë Lusian dhe të nisë një jetë të re me Karolën.

Roshel mëson se Karen po punon për Robervalin.

Remi shantazhon Karolën me një video të tyre në çaste intime.

Çfarë do të ndodhë gjatë festës që familja Falkao ka organizuar?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT