Një mundësi e dytë – Episodi 41

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 41

17:00 18/10/2019

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Akasios dhe Manuelës?

Familja Ataide tashmë mëson se Karen po punon për Robervalin.

Remi arrin të afrohet me Lusian. Çfarë plani ka menduar ai?

Ikaro mëson që Ariela dhe Lusia janë i njëjti përson…


OTP
Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
AZHBR
UKT
Grupi
UKT