Një mundësi e dytë – Episodi 42

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 42

17:00 19/10/2019

Ikaro i kërkon nënës së tij që të largohet nga Salvadori ose në të kundërt do ta denoncojë atë në polici.

Valentin sheh Rozën dhe Remin bashkë.

Ikaro i tregon Manuelës se Ariela më të vërtetë është nëna e tyre. Si do të jetë përballja nënë e bijë?

Kush do të jetë përsoni që do të dëgjojë gjithë biseden e tyre?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi