Një mundësi e dytë – Episodi 43

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 43

17:00 21/10/2019

Manuela është e dëshpëruar nga përballja me nënën e saj.

Ikaro vazhdon t’ia shtojë urrejtjen asaj.

Laureta kërkon të mesojë nga Ikaro vendndodhjen e Lusias.

Si do të shkojë marrëdhënia mes Valentinit  dhe Rozës?

Kjo e fundit dëgjon një bisedë mes Karolës dhe Lauretës…


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi