Një mundësi e dytë – Episodi 44

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 44

17:01 22/10/2019

Roza i rrëfen Ikaros gjithë bisedën që ka dëgjuar mes Karolës dhe Lauretës.

Lusia ndihmon Valentinin në kompozimin e një kënge, tashmë marrëdhënia e tyre sa vjen dhe bëhet me e afërt.

Roza dhe Laureta debatojnë me njëra-tjetrën. Cila është arsyeja?

Babai i Maurës mëson mbi lidhjen e së bijes me Selmen.

Ikaro shkon të takojë Karolën për ta pyetur si qëndron e vërteta mes saj dhe nënës së tij.


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT