Një mundësi e dytë – Episodi 48

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 48

17:00 26/10/2019

Severo arrestohet për shkak të një denoncimi të bërë nga Roverval i ndihmuar nga Roshel.

Roberval nga ana tjetër feston hakmarrjen ndaj familjes Ataide.

Laureta shkon në shtëpinë e Rozës dhe ju tregon prinderve të saj rreth profesionit të bijës së tyre.

Roza nxirret në rrugë dhe poshtërohet nga babai i saj. Te kush do të gjejë mbështetje ajo?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi