Një mundësi e dytë – Episodi 49

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 49

17:00 28/10/2019

Roza mëson rreth të shkuarës së Galdinjos.

Lusia kërkon ndihmën e Ikaros për të ndihmuar Manuelën.

Roberval shkon të takojë Severon në burg. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Galdinjo nën kërcënimin e Rozës i tregon asaj si qëndron e vërteta mes Lauretës, Karolës dhe Lusias.

Roza shkon në Boipora dhe mëson një të vërtetë tronditëse…


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi