Një mundësi e dytë – Episodi 5

Një mundësi e dytë – Episodi 5

17:00 06/09/2019

A do të mund të shpëtojë Beto? Çfarë do të ndodhë me trupin e bashkëshortit të Lusias?

Karola i jep Lusias lajmin e vdekjes së Betos. Sa i vërtetë është ky lajm?

Lusia është e detyruar të ndahet nga fëmijët e saj. Por për ku është nisur ajo?

Kalojnë disa muaj dhe Lusia ësht ë në prag lindjeje. Çfarë do të ndodhë me foshnjën e saj?

Të ngjashme