Një mundësi e dytë – Episodi 50

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 50

17:00 29/10/2019

Laureta shkon t’i tregojë Karolës se Roza tashmë është në dijeni që gjithçkaje.

Por Laureta nuk rrin dot duarkryq, ajo i ofron Rozës një shumë të madhe parash në këmbim të heshtjes së saj. A do të pranojë dot ajo?

Nga ana tjetër Ikaro dhe Lusia po kërkojnë kudo për Manuelën.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi