Një mundësi e dytë – Episodi 51

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 51

17:00 30/10/2019

Laureta tashmë e prezanton Rozën si ortakën e saj.

Narsizo i shpreh dashurinë Manuelës. Si do ta presë ajo këtë deklaratë?

Kakao po mundohet të shtyjë dasmën me Robervalin.

Roza shkon në restorantin ku babai i saj punon dhe fillon duke e poshtëruar atë.

Kakao, Lusia dhe Ikaro janë bashkuar për të gjetur Manuelën.

Zefa shkon t’i kërkojë Robervalit të nxjerrë Severon nga burgu.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi