Një mundësi e dytë – Episodi 52

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 52

17:00 31/10/2019

Ikaro mëson që Roza është bërë ortake me Lauretën. Ai shkon ta takojë atë për të zbuluar se çfarë fsheh ajo.

Roshel mëson rreth lidhjes së babait të saj me Kakaon.

Severo del nga burgu me ndihmen e Roberval, ai pagoi një shumë të madhe parash për lirimin me kusht të tij.

Karen jep dorëheqjen në mënyrë që të shpëtojë martesën e saj.

Marrëdhënia mes Ikaros dhe Lusias sa vjen dhe bëhet më e afert.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi