Një mundësi e dytë – Episodi 54

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 54

17:00 02/11/2019

Kakao refuzon Edgarin dhe vendos të martohet me Robervalin.

Karen mëson nga Roshel për tradhërinë e bashkëshortit të saj.

Roza tashmë po fillon të sillet si Laureta duke fituar urrejtjen e atyre që punojnë në atë shtëpi.

Tashmë gjithçka është gati për dasmën e Kakaos dhe Roberval. Por a do të mund të realizohet kjo dasmë?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT