Një mundësi e dytë – Episodi 55

Një mundësi e dytë – Episodi 55

17:00 04/11/2019

Roberval poshtëron Kakaon para gjithë të ftuarve.

Manuela ja mbath nga shtëpia e përbashkët. Një rrezik po i kanoset asaj.

Cila do të jetë arsyeja e debatit kësaj here mes Rozës dhe Valentinit?

Migel mëson se Ariela është në të vërtetë Lusia.
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi