Një mundësi e dytë – Episodi 57

Posta

Një mundësi e dytë – Episodi 57

17:00 06/11/2019

Lusia dhe Migel nuk mund ta fshehin më dashurinë për njëri-tjetrin, ata vendosin të bashkohen përsëri por kësaj here lidhja e tyre duhet të jetë e fshehtë.

Remi zbulon një bllok me shenimet më të rëndësishme të Laurëtës.

Edgar vendos të ndahet përfundimisht nga Karen dhe të shkojë të jetojë me Kakaon.

Si do ta presë Ikaro lajmin që nëna e tij është lidhur përsëri me Migelin?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT