Një mundësi e dytë – Episodi 62

Një mundësi e dytë – Episodi 62

17:00 12/11/2019

Remi shkon të takojë Lusian. Çfarë do të kërkojë ai në këmbim të heshtjes së tij?

Kakao i propozon Nisës që të punojë në restorantin e saj. Si do të reagojë bashkëshorti i kësaj të fundit pas këtij propozimi pune?

Manuela arratiset nga shtëpia dhe rikthehet përsëri tek familja e Narcizos.

Laureta arrin të vrasë Zhanuarian.
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi