Një mundësi e dytë – Episodi 64Një mundësi e dytë – Episodi 64

17:00 14/11/2019

Laureta po mundohet të afrohet më shumë me Rozën për të zbuluar ndonje gjë më shumë.

Valentin gjen Rozën dhe Remin duke darkuar sëbashku. Ai i thotë se lidhja e tyre tashmë mori fund.

Çfarë po ndodh mes Robervalit dhe Karen?

Manuela tashmë ka filluar duke shitur drogë.

Narcizo kërkon ndihmen e Ikaros për ta larguar Manuelën nga droga.
Të ngjashme