Një mundësi e dytë – Episodi 66

Një mundësi e dytë – Episodi 66

17:00 16/11/2019

Çfarë do të ndodhë mes Ikaros dhe Rozës?

Valentin kap një moment kur Karola i jep një shumë të majme parash Remit. Si do ta justifikojë ajo këtë veprim?

Ikaro është vënë pas Manuelës dhe Narsizos. A do të mund të zbulojë gjë ai për familjen e këtij të fundit?

Valentin ka një kërkesë të fundit për Rozën…

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi