Një mundësi e dytë – Episodi 68

Një mundësi e dytë – Episodi 68

17:00 19/11/2019

Lusia e plagosur çohet në spital. Manuela është e dëshpëruar, ajo fajëson vetën për atë çfarë ndodhi.

Narsizo nga ana tjetër arratiset nga shtëpia.

Si do të shkojë marrëdhënia mes Nana dhe Dodo?

Si është gjëndja shëndetësore e Lusias?

Çfarë reagimi do të bëjë Migel kur të mësojë çfarë i ka ndodhur gruas që ai dashuron?
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi