Një mundësi e dytë – Episodi 7

Një mundësi e dytë – Episodi 7

17:00 09/09/2019

Lusia arrestohet dhe denohet me 25 vjet burg me akuzen e vrasjes së bashkëshortit të saj.

Edgar dhe Karen vendosin të birësojnë fëmijët e Lusias.

Kakao shkon të vizitojë të motrën në burg dhe i jep lajmin e birësimit së fëmijeve të saj. Si do ta presë Lusia këtë lajm?

Beto zgjohet nga koma…

Të ngjashme