Një mundësi e dytë – Episodi 71

Një mundësi e dytë – Episodi 71

17:00 22/11/2019

Roberval vë Edgarin para një zgjedhjeje të vështirë, ai duhet të zgjedhë mes punës që gjithmonë ka ëndërruar dhe Kakaos.

Roza mëson që është shtatzënë.

Migel nga ana tjetër është i vendosur të provojë pafajësinë e Lusias.

Valentin shkon të takojë Lauretën, ai kërkon të dijë të vërtetën mbi historinë e Lusias.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi