Një mundësi e dytë – Episodi 72

Një mundësi e dytë – Episodi 72

17:00 23/11/2019

Dora Alisia shkon në komisariat duke bërë skandal para Dunkanit, Maurës dhe kolegëve të tyre.

Ajo e xhindosur dëbon bashkëshortin e saj nga shtëpia.

Lusia vazhdon të shmangë Migelin.

Plani i Robervalit për të ndarë Kakaon nga Edgar ka sukses.

Valentin mëson një të vërtetë tjetër të shëmtuar për Karolën…


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi