Një mundësi e dytë – Episodi 73

Një mundësi e dytë – Episodi 73

17:00 25/11/2019

Çfarë justifikimi do të nxjerrë Karola para Valentinit për paratë e shpenzuara nga llogaria e tij?

Lusia i kërkon Manuelës të jetojë me të. Karola ka një detyre të re për Remin, ajo i kërkon që të zhduket bashkë me Lusian nga Salvadori.

Edgar tashmë fillon punë zyrtarisht në kompaninë e Robervalit.

Ikaro dhe Migel janë vënë në kërkim të njeriut që mund të shpëtojë Lusian.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi