Një mundësi e dytë – Episodi 76

Një mundësi e dytë – Episodi 76

17:00 28/11/2019

Si do ta presë familja e Migelit Lusian?

Migel i bën një surprizë Lusias duke e çuar atë në Boipora ku po e presin dy fëmijet e saj, duke përjetuar të njëjtën lumturi si para 18 viteve.

Migel ju rrëfen Manuelës dhe Ikaros identitetin e vërtetë të tij. Si do ta presin ata këtë lajm shokues?

A do të mund ta vrasë Galdino Belmiron?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi