Një mundësi e dytë – Episodi 77

Një mundësi e dytë – Episodi 77

17:00 29/11/2019

Lusia dorëzohet në polici e sigurt që të provojë pafajësinë e saj.

Valentin i jep lajmin familjes së tij që do të bëhet baba.

Ikaro shkon të përballet me Rozën, ai kërkon të dijë nëse fëmija është i tij.

Edgar mëson që ai dhe Roberval janë vëllezër.
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi