Një mundësi e dytë – Episodi 79

Një mundësi e dytë – Episodi 79

17:00 02/12/2019

Si do të jeta përballja mes dy vëllezërve, Edgar dhe Roberval?

Belmiro shkon në komisariat dhe rrëfen se dëshmia e tij në gjyqin e Lusias para 18 vitesh ka qënë e rremë.

Karola dhe Laureta mësojnë mbi këtë fakt.

Çfarë do të planifikojnë ato në mënyrë që Lusia të qëndrojë në burg?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi