Një mundësi e dytë – Episodi 8

Një mundësi e dytë – Episodi 8

17:00 10/09/2019

Beto zgjohet nga koma dhe kërkon të dijë për Lusian.

Pasi Klaudine i rrëfen Robervalit të vërtetën rreth babait të tij ajo vdes. Si do të reagojë ai pas këtij rrëfimi tronditës?

Karen mëson rreth tradhëtisë së bashkëshortit të saj me Kakaon.

Kjo e fundit detyrohet të largohet nga shtëpia sëbashku me nipin e saj.

Çfarë do të ndodhë me Lusian? A do të mundet të arratiset ajo?

Të ngjashme