Një mundësi e dytë – Episodi 83

Një mundësi e dytë – Episodi 83

17:00 06/12/2019

Valentin dhe Ikaro zihen me njëri-tjetrin dhe shkaku është përsëri Roza.

Çfarë po ndodh mes Edgar dhe Karen?

Roberval nga ana tjetër shkon t’i kërkojë falje Kakaos.

Nana i bën një dhuratë të bukur Lusias.

Karola del në një deklaratë për shtyp duke bërë rolin e viktimës.

Beto mëson se Karola ka boshatisur llogarinë bankare të Valentinit.

Laureta meson një informacion të rëndësishëm mbi Robervalin..,


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi