Një mundësi e dytë – Episodi 9

Një mundësi e dytë – Episodi 9

17:00 11/09/2019

Lusia arrin të arratiset dhe shkon të takojë djalin e saj. Si do ta presë Ikaro atë?

Laureta përdor Robervalin për të bërë për vetë një mikeshë të saj. Çfarë plani ka menduar ajo?

Lusia shkon të kërkojë ndihmen e mikut të saj të vetëm. Ai i propozon që të shkojnë në Islandë për të nisur një jetë të re.

Beto martohet me Karolën.

Kalojnë shumë vitë dhe tashmë Lusia është bërë një DJ e famshme. Çfarë ka ndodhur me fëmijet e saj?

Të ngjashme