Një pasaportë për Miss Kosovën

Një pasaportë për Miss Kosovën

23:15 16/10/2019

Ka kaluar 1 javë kur Fatbardha Hoxha rrëmbeu kurorën e Miss Universe Kosova 2019. Por emocionet e asaj nate, vazhdojnë ta shoqërojnë ende, këtë herë më të forta, pasi përgjegjësia që ka marrë mbi supe është goxha e madhe.

Pjesëmarrja e saj në konkurs  nuk është e rastësishme. 21-vjeçarja i tha në mënyrë kategorike jo ftesës për të konkurruar me më të bukurat e Kosovës, por në momentin e fundit diçka ndryshoi.

Të jesh vetëm e bukur në Miss Universe nuk mjafton, pasi një person që mbart një kurorë të  tillë, duhet të japë kontributin e saj në shoqëri, për të qenë shembull për të tjetër.

Miss Universe 2020 deri më tani është vendosur të zhvillohet në Korenë e Jugut, por një tjetër alternativë janë dhe Filipinet, të cilët ende nuk e kanë njohur Kosovën si shtet.

Qëllimi kryesor i Fatbardha Hoxhës është rrëmbimi i kurorës si më e bukura e botës, por sido që të jetë pjesëmarrja në një kompeticion të tillë sjell gjithmonë mundësi të reja, për të cilat shqiptarja nga Kosova është gati t’i mirëpresë.

Klan Plus


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi