NJE PJESE E IMJA – EPISODI 138

NJE PJESE E IMJA – EPISODI 138

08:45 10/01/2017

Pasi dhuron gjak, Elif vendos të shkojë pranë Kahramanit.

Selim debaton me mamanë e tij, ndërsa Melek me Maksutin. Cili është shkaku?

Kahraman gjendet në shtëpi dhe është në pritje të Defnes. Çfarë plani ka ai për këtë të fundit?

Teksa në spital pritet lajm mbi operacionin e z. Zija, dikush i papritur do të shfaqet. Çfarë do të ndodhë?

Mes një gjendjeje të tensionuar, familja Jorkuhan do të ndahet në dy pjesë.

Elif do të mësojë një të vërtetë tronditëse. Çfarë do të bëjë ajo?

Doktori më në fund del nga operacioni. Si është z. Zija?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT