NJE PJESE E IMJA – EPISODI 139

NJE PJESE E IMJA – EPISODI 139

08:45 11/01/2017

Defne gjendet në qeli. Çfarë do të mësojë Maksuti nga njerëzit e tij?

Elif dhe Kahraman po japin dëshmitë e tyre në komisariat.

Elif vendos të përballet me Defnen. Çfarë do ti thotë ato njëra-tjetrës?

Z. Zija më në fund është gati të takojë familjarët e tij. Cilin emër do të thërrasë ai të parin?

Maksut duket se po thur plane të reja.

Elif ka marrë nën kujdes jo vetëm Toprak, por tashmë edhe vajzën e Defnes.

Kahraman vendos të ndajë me familjen gjithçka ndodhi lidhur me Defnen. Edhe ai vetë do të tronditet nga të rejat.

Z. Zija do të kthehet në shtëpi. Përse mbledh ai të gjithë pjestarët e familjes?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT