NJE PJESE E IMJA – EPISODI 140

NJE PJESE E IMJA – EPISODI 140

08:45 12/01/2017

Zija fillon të flasë me pjestarët e familjes. Ai merr mënjanë dy djemtë e tij. Çfarë do t’u thotë atyre?

Defne merr vizita të vazhdueshme nga avokati i saj.

Ajo do të përballet me trupin gjykues. Cila do të jetë masa e arrestit?

Maksuti është i tërbuar me mamanë e tij, por nuk është në gjendje ta ndalojë atë.

Soner merr gjithë informacionet e mundshme mbi Elifin dhe djalin e saj.

Znj. Sadete mirëpiret nga familja e z. Zija. Si do të reagojë znj. Kimete kur ta shohë?

Z. Zija është i prerë në vendimet e tij.

Soner përfiton nga angazhimet e Elifit në shtëpi dhe ngarkesa në punë për t’i bërë një vizitë.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT