NJE PJESE E IMJA – EPISODI 141

NJE PJESE E IMJA – EPISODI 141

08:45 13/01/2017

Znj. Sadete ndihet e gëzuar nga dashamirësia që gjen në familjen Jorkuhan.

Soner ka gjetur një mënyrë për të marrë Toprak me vete në makinë. Ku do ta çojë ai?

Cili është realiteti me të cilin Defene do të përballet në qeli?

Teksa të gjithë po gatuajnë dhe z. Zija gjendet i vetëm në dhomë, znj. Kimete do ta takojë.

Përballja mes tyre mund të jetë fatale.

Kahraman dhe Elif janë të dëshpëruar për djalin e tyre, por Soner do ta rikthejë atë shumë shpejt.

Familja Jorkuhan do të kalojë një tjetër dëshpërim të madh.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori